Här om kvällen, när jag stod utanför Rådhuset på Scheelegatan, i mina lilla taxibil, såg jag att Terreno har öppet för publikum igen. De har både vinklubb för slutna sällskap och vinbar, men vad som är extrakul är att min vän Laura de Maria, ska ha sin ost- och vinskola där, den 16 april.

Kan inte tänka mig en bättre inramning åt Lauras ostar och viner än Terrenos eleganta vinbar faktiskt. Laura berättade om eventet redan före påsk, så skynda er att gå in på hennes hemsida och boka. Antar att det är först till kvarn som mal.

Utöver ost&vin kan jag hälsa att colomban från Gelateria Italiana på Fridhemsplan inte alls var torr, tvärtom så saftig att jag måste gå ner och köpa en till! 120 spänn för en stor och vacker kartong. Perfekt att ta med på en fest. Är helt säker på att Gelaterian har kvar några kakor, kanske  till ett ännu bättre pris (?), så här efter påsk;)